Zagreb i Hrvatska

Poliklinika dr. Tončić se nalazi u srcu Zagreba, glavnog grada Hrvatske. Sa svojih gotovo milijun stanovnika, Zagreb se prostire u podnožju planine Medvednice sa svoje sjeverne strane, dok južnim dijelom grada prolazi rijeka Sava. Kulturni i ekonomski razvoj nudi mnogobrojne turističke atrakcije u gradu i okolici, a razvijene prometne veze omogućuju brzo stizanje do željenih ciljeva.
Uz brojne restorane, trgovačke centre, specijalizirane trgovine, hotele, kina, kazališta, muzeje, umjetničke galerije, noćne klubove i druge sadržaje, svatko može prema vlastitom ukusu pronaći najbolji način da ispuni svoje slobodno vrijeme.
Na Sljemenu, samom vrhu Medvednice, nalaze se skijaške staze, a od centra grada su udaljene svega 20 minuta automobilom. Medvednica je također popularno odredište za ljubitelje šetnji i planinarenja. Zagreb ima ugodnu kontinentalnu klimu, a od Jadranskog mora je udaljen 170 km. Uz brze autoceste i slikovit krajolik, kratka vožnja do mora se doima još kraćom i bržom.
Hrvatska se smatra jednom od najbolje čuvanih tajni Europe. Također je poznata kao Zemlja tisuću otoka.
Sa 4,4 milijuna stanovnika, Hrvatska svima pruža dovoljno prostora za ugodan život u povijesno dinamičnom i bogatom okruženju – na romantičnoj obali, s rimskim naslijeđem i mediteranskom arhitekturom ili u kontinentalnom području koje obiluje impresivnim građevinama tipičnim za srednjoeuropsku arhitekturu. Turiste također privlači rustikalna sredina specifičnog krajolika, okružena nacionalnim parkovima i netaknutom, čistom prirodom.

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Zagreb i Hrvatska