Preporuka za smještaj u Zagrebu

ORGANIZACIJA SMJEŠTAJA U ZAGREBU 

Većina zahvata iz područje estetske kirurgije koje izvodimo u našoj poliklinici zahtijevaju minimalno sedam do deset dana boravka u Zagrebu. Kako bi se naši pacijenti mogli u potpunosti posvetiti primarno svom postoperativnom oporavku, nudimo niz mogućnosti vezanih za put, prijevoz i smještaj u Zagrebu.

Svim pacijentima koji dolaze izvan Zagreba, odnosno Hrvatske, možemo osigurati ili rezervirati privatni apartmanski ili hotelski smještaj. Naš privatni smještaj uključuje ugodne, prostrane i lijepo opremljene privatne sobe, potrebnu medicinsku skrb i njegu, kao i svježe pripremljene obroke te sve popratne sadržaje koje bi Vam mogli biti potrebni za vrijeme Vašeg boravka i oporavka u Zagrebu.

Ukoliko preferirate hotelski ili apartmanski smještaj, surađujemo s nekoliko vrhunskih hotela u Zagrebu, ali i privatnim iznajmljivačima stanova u centru grada, koji će Vam svojim moderno uređenim stanovima na prekrasnim Zagrebačkim lokacijama osigurati udoban oporavak nakon zahvata. Našim pacijentima nudimo smještaj uz posebne popuste i najpovoljnije cijene za takav tip boravka u Zagrebu.

Također, pacijentima uvijek nudimo pomoć oko organizacije puta, rezervacije avionskih karata, pronalaska autobusnih, vlakovnih i drugih linija iz svih gradova svijeta prema Zagrebu. Pri dolasku u Zagreb, naše pacijente po potrebi dočekuje i naš vozač.

Za pomoć oko organizacije te sve informacije vezane uz put i smještaj u Zagrebu nam se slobodno obratite s povjerenjem!

 

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Preporuka za smještaj u Zagrebu