U Poliklinici dr. Tončić briga za zdravlje i sigurnost pacijenta su na prvom mjestu.

Zlatno pravilo za kojim se vodi naš medicinski tim je "primum nihil nocere", što na latinskom znači: prije svega ne škoditi! Iz spomenutog razloga u našoj poliklinici imamo vrlo visok postotak uspjeha te minimalni stupanj komplikacija.
Kako bismo izbjegli i najmanji mogući rizik po zdravlje pacijenta, koristimo se najsuvremenijom medicinskom opremom za intraoperativno i postoperativno praćenje vitalnih funkcija pacijenta. Također, u sklopu pripreme za operaciju, kod naših pacijenata provodimo temeljitu preoperativnu obradu kako bismo ustanovili da li je povećan eventualni zdravstveni rizik za neke od kirurških zahvata koje izvodimo u okviru naše poliklinike.
Anesteziju te operativno i postoperativno praćenje pacijenata u našoj poliklinici provode vrhunski liječnici - anesteziolozi.

 

 

TIPOVI ANESTEZIJA

Mali zahvati u našoj poliklinici izvode se u lokalnoj anesteziji.
Zahvate srednjeg opsega izvodimo u tzv. lokalno potenciranoj anesteziji. Radi se o tipu anestezije pri kojemu pacijent intravenski dobiva jako sredstvo za smirenje, a u operacijsko polje se daje lokalni anestetik. Prednost ovog tipa anestezije je ta što pacijent spontano diše, oporavak od same anestezije je znatno brži, a rizik od mogućih komplikacija je manji nego kod opće anestezije. S kirurškog aspekta ova vrsta anestezije ima također mnogo prednosti. Pacijent tijekom lokalno potencirane anestezije površno spava, a sam zahvat je za pacijenta bezbolan.
Naši su pacijenti vrlo zadovoljni ovom vrstom anestezije, kao i brzinom oporavka nakon iste. Nakon zahvata u lokalno potenciranoj anesteziji, pacijente još isti dan otpuštamo na kućnu njegu.
U slučaju da se izvodi estetski zahvat većeg opsega ili više estetskih zahvata istovremeno, koristimo opću anesteziju.
Opću anesteziju te operativno i postoperativno praćenje pacijenata u našoj poliklinici provode vrhunski liječnici – anesteziolozi.
Kako bismo smanjili moguće zdravstvene rizike na minimum, već godinama primjenjujemo isti tip izbalansirane opće anestezije, pri kojoj su alergijske reakcije, kao i ostale neželjene pojave, izuzetno rijetke. Ovaj tip opće anestezije pokazao se  sigurnim kroz naš dvadesetogodišnji rad.
Tijekom opće anestezije pacijent duboko spava te je zahvat za pacijenta bezbolan. Nakon opće anestezije koju primjenjujemo u našoj poliklinici, oporavak pacijenta je brz i bez većih poteškoća. Nakon zahvata u općoj anesteziji slijedi oporavak u našoj poliklinici uz nazočnost i nadzor liječnika anesteziologa.

Dojmovi naših pacijenata

01.
Napokon sam ostvarila svoju dugogodišnju želju te sam se u ordinaciji Dr. Rajka Tončića podvrgnula estetskoj korekciji nosa.
02.
Zašto sam se odlučila za estetsku korekciju nosa u ordinaciji Dr. Tončića? Od djetinjstva na nosu imam grbicu, na koju nikad prije nisam posebno obraćala pažnju. S vremenom mi je ta grbica pomalo, a kasnije sve više i više smetala.
03.
Nakon estetske korekcije u ordinaciji Dr. Rajka Tončića napokon sam zadovoljan izgledom svog nosa.
04.
Profesionalnost i srdačnost prave su riječi za opisivanje postupanja prema meni u ordinaciji Dr. Tončića. Ozbiljnost i odgovornost u pristupu pacijentu očiti su od prvoga susreta i otvorenoga savjetovanja, pa do postoperativne skrbi.
05.
„ Bio sam na operaciji nosa kod doktora Tončića i iznimno sam zadovoljan! U početku me bilo malo strah boli, ali sve je bilo izuzetno brzo i bezbolno, a rezultat je više nego zadovoljavajuć!”
06.
„ Želio bih se zahvaliti Poliklinici dr.Tončić, dr. Dinku i dr. Rajku, za moj novi, lijepi nos. Iznimno sam zadovoljan rezultatom. Pohvalio bih također i ostatak tima koji je čitavo vrijeme bio ovdje za mene – svaka čast!”
07.
„ U Poliklinici doktora Tončića napravila sam operaciju nosa jer mi je nos bio slomljen. Ukratko, veoma sam zadovoljna, osoblje je bilo veoma profesionalno i odlično – preporučam!”
08.
„Oporavak nakon operacije bio je iznimno uspješan i brz, a rezultat je vidljiv već tjedan dana nakon operacije i s njim sam veoma zadovoljan.”
09.
„ Prošlo je tjedana dana od operacija, skinuli smo kalup i ja sam više nego zadovoljna rezultatom! Operacija i oporavak su prošli odlično i bezbolno, jedino što je stvaralo blagi osjećaj neugode su tamponi koji se uklanjaju već treći dan nakon operacije.”
10.
„Na zahvat operacije nosa odlučila sam se prvenstveno jer sam se željela osjećala bolje u svojoj koži.”
11.
„Iznimno sam zadovoljna novim izgledom svog nosa i time što nakon operacije nisam imala nikakve podljeve i otekline.”
12.
„Prije svega moram naglasiti stručnost i ljubaznost medicinskog osoblja tijekom cijelog boravka u poliklinici, od samih konzultacija do skidanja kalupa.”
13.
„Sam zahvat bio je brz i bez većih neugoda i boli, baš kao i oporavak, a rezultatom,koji je vidljiv već 7 dana nakon zahvata, iznimno sam zadovoljan.”
14.
„Prezadovoljna sam! Nosić je točno onakav kakav je bio prije svih onih lomljena i mojih ludosti. Ja sam jako, jako zadovoljna!“
15.
To je najbolja klinika za mene – čista desetka!
16.
Još uvijek ne mogu vjerovati da je ovo sada moj nos!
17.
Sva moja očekivanja su ispunjena!
18.
Prva tri dana su malo neugodna zbog tampona, ali nakon toga je sve zbilja jednostavno!
Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Sigurnost pacijenta