ESTETSKA KIRURGIJA PO MJERI PACIJENTA

»Dobrobit i zadovoljstvo pacijenta osnovni je cilj kojemu težimo u okviru naše poliklinike.«

Iz navedenog razloga, svakom pacijentu pristupamo individualno, s posebnom pažnjom, vodeći se prvenstveno njegovim željama te uvažavajući njegove specifičnosti i očekivanja.
Našim pacijentima stojimo prije svega na raspolaganju savjetom i razgovorom, a ako se pokaže potrebnim, i određenim estetskim zahvatom koje redovito izvodimo. Za razgovor i konzultacije s pacijentom izdvajamo dovoljno vremena te nastojimo odgovoriti na sva pitanja.
Tijekom preoperativnih konzultacija želimo našim pacijentima objasniti sve mogućnosti estetske kirurgije te ih nastojimo uskladiti s njihovim željama i očekivanjima. To je prvi i vrlo važan korak u postizanju konačnog cilja.

KVALITETA UTEMELJENA NA TRADICIJI I STRUČNOSTI

Kirurški tim pod vodstvom dr. Tončića visoko je stručan i, osim kroz dugogodišnju medicinsku i kiruršku praksu, educiran kroz brojne hrvatske i međunarodne kongrese te simpozije iz područja estetske kirurgije i srodnih grana medicine.
Naš kirurški tim raspolaže nizom operativnih tehnika koje je sam dr. Tončić usavršio tijekom svoje bogate medicinske i kirurške karijere. Među njima se posebno mogu istaknuti estetska i funkcionalna korekcija nosa, korekcija očnih kapaka, povećanje ženskih grudi, korekcija odstojećih uški, smanjenje muških grudi, smanjenje ženskih grudi metodom kratkog vertikalnog reza te operacija face liftinga s kojom imamo izuzetan uspjeh.
Kirurški tim pod vodstvom dr. Tončića u postojećem sastavu uspješno radi preko deset godina, a sam dr. Tončić od 1987. godine vodi svoju privatnu ordinaciju, kao najstariju ove vrste u Hrvatskoj, ali i široj regiji.
Kao potvrda uspješnog dugogodišnjeg djelovanja, dr. Tončić i njegov tim u ožujku 2008. godine osnivaju istoimenu polikliniku na prestižnoj zagrebačkoj lokaciji, u novom, za ovu namjenu posebno sagrađenom, ekskluzivnom objektu.

POSEBNU PAŽNJU POSVEĆUJEMO DETALJIMA

Osim profesionalnom i individualnom pristupu, u okviru poliklinike dr. Tončića, posebnu pažnju posvećujemo detaljima. Perfekcionizam pri izvođenju estetskih zahvata je kriterij od kojega ne odstupamo. Iz spomenutog razloga operaciju nikada ne privodimo kraju prije nego je postignut najbolji mogući rezultat.

U NAŠOJ POLIKLINICI JE PACIJENT NA PRVOM MJESTU

Od prvog kontakta, preko konzultacija i same operacije, pa sve do konačnog oporavka, u našoj poliklinici na prvom mjestu je uvijek pacijent. Osim u medicinskom i kirurškom segmetu, koji su u okviru naše poliklinke na najvišoj razini, pacijentima smo se maksimalno prilagodili i u pogledu organizacije i financiranja.
Za Vaše upite i komentare na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje i stručan medicinski tim, a na Vaše telefonske upite i e- mailove odgovaramo promptno.
Termine konzultacija i operacije dogovaramo u što kraćem roku te se maksimalno prilagođavamo zahtjevima i mogućnostima naših pacijenata.
Kako bismo našim pacijentima izašli u susret i omogućili ispunjenje njihovih dugogodišnjih želja, osigurali smo različite mogućnosti povoljnog plaćanja naših usluga, koje uključuju kartično i obročno plaćanje te plaćanje putem potrošačkih kredita.
Dr. Tončić i njegov kirurški tim s veseljem očekuju Vaše javljanje te Vam stoje na raspolaganju stručnim savjetom i vrhunskom uslugom iz područja estetske kirurgije.

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Naši kirurzi