KONZULTACIJE I PREOPERATIVNA USLUGA

Nakon pregleda, Dr. Tončić će Vam pojasniti estetski zahvat, operativni i postoperativni tijek te izraditi crteže dijela tijela ili lica koji se podvrgava estetskoj korekciji. Saslušat će Vaše želje i objasniti kakav se estetski učinak može postići željenom estetskom operacijom.

Prije estetskog zahvata radi se preoperativna obrada:

  • laboratorijska pretraga krvi
  • EKG
  • po potrebi internistički pregled
  • fotografiranje dijela tijela koji će se operirati

Tek potom slijedi estetska operacija. Ohrabrit ćemo Vas, ukloniti Vašu zabrinutost i rado Vam odgovoriti na sva pitanja.

REALNA OČEKIVANJA

Realno je očekivati mlađi i svježiji izgled nakon pomlađivanja lica te skladne i atraktivnije proporcije lica i tijela nakon kirurškog oblikovanja. Možete očekivati dobar i prirodan izgled lica i tijela. Vaš novi body image uklonit će komplekse koji su Vas sputavali, vratiti Vam samopoštovanje i samopouzdanje te uspostaviti narušen duševni sklad.

DAN OPERACIJE

Doći ćete u dogovoreno vrijeme. Bit ćete udobno smješteni, a ovisno o operaciji dobit ćete lokalnu ili opću anesteziju te lijekove koji će vas opustiti. Estetska operacija će biti bezbolna. Tijekom operacije i određeno vrijeme nakon nje bit ćete pod nadzorom Dr. Tončića, iskusnih liječnika anesteziologa i visokokvalificiranih sestara. Pri otpuštanju iz poliklinike dobit ćete upute za oporavak.

OPORAVAK

Kirurgija je započela Vašu preobrazbu, a priroda će je dovršiti. Konačni rezultati većih estetskih zahvata bit će vidljivi za nekoliko mjeseci. Razdoblje oporavka varira od jednog tjedna do nekoliko mjeseci, ovisno o estetskom zahvatu, no Vi ćete se osjećati dobro već nakon nekoliko dana. Dr. Tončić će pratiti postoperativni tijek i savjetovati Vas za vrijeme oporavka.

NAŠE PREPORUKE

Dr. Tončić i njegov tim rade gotovo sve što i velike klinike u svijetu. Uz to, pri operaciji odstojećih ušiju Dr. Tončić se koristi vlastitom metodom objavljenom u stručnom časopisu, a pri korekciji nosa primjenjuje operativnu tehniku koja omogućuje brz oporavak. Za smanjenje i podizanje grudi koristi se najnovija operativna metoda s kratkim rezom, koji ostavlja minimalni ožiljak.

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Konzultacije