U današnje doba, dobar izgled sve je važniji dio svakodnevice. Zdrav život, tjelovježba i pravilna prehrana pomažu nam u postizanju željenog izgleda i održavanju zdravlja, no na nekim dijelovima naših lica i tijela, primarno zbog genetskih predispozicija, često ne možemo postići željene rezultate bez male pomoći estetskih stručnjaka. Stoga ne čudi da je estetska medicina, odnosno primarno estetska kirurgija, sve popularnija grana medicine kojoj se ljudi okreću za oblikovanje tijela i lica. Estetski zahvati oblikovanja tijela pomažu u postizanju skladnije linije tijela te boljih tjelesnih proporcija. U zahvate estetske kirurgije ubrajamo niz operacija na licu i tijelu kojima je u cilju poboljšanje vizualnog dojma, simetrije i skladnosti svih karakteristika lica i tijela. Iako estetska medicina, odnosno estetska kirurgija, spada u područje elektivne kirurgije, popratne estetske operacije mogu uvelike poboljšati kvalitetu života pojedinca, utjecati na samopouzdanje i self-image.
Tim Poliklinike dr. Tončić, pod stručnim vodstvom vrhunskih estetskih kirurga dr. Rajka i dr. Dinka Tončića, svakodnevno obavlja brojne zahvate iz područja estetske kirurgije i ostvaruju vrhunske estetske rezultate. Svi se zahvati obavljaju u skladu sa svjetskim standardima, u našoj moderno opremljenoj poliklinici. Najtraženije operacije lica u našoj poliklinici su estetski zahvati na licu poput rinoplastika, blefaroplastika i zatezanje lica i vrata, kao i nekirurški tretmani hijaluronskim filerima i botoksom. Najpopularnije operacije tijela ko su korekcija grudi, uključujući povećanje grudi i korekcija ginekomastije, kao i zahvati za oblikovanje tijela poput liposukcije i hidroliposukcije.
Pošaljite upit putem našeg kontakt formulara, Facebook stranice ili Instagram profila - rado ćemo Vam dati sve informacije o željenom zahvatu i ponuditi termin za konzultacije kod dr. Rajka ili dr. Dinka Tončića.


Awarded by
WhatClinic.com

Awarded by
WhatClinic.com
Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Gdje smo
Poliklinika dr. Tončić