Ovo je iskustvo bilo nezaboravno!

Kažu kako bi se svako jutro trebali zahvaliti na stvarima zbog kojih smo sretni, koje nas ispunjavaju, zbog kojih smo danas ovdje gdje jesmo.

Ja od danas između ostalog zahvaljujem dr. Rajku i dr. Dinku Tončiću, njihovim spretnim rukama i super timu. Hvala sestrama Mariji i Vesni.

Ovo iskustvo je bilo nezaboravno. Moj početni strah sada se pretvorio u 1000 puta veću sreću.

Na kraju se pokazalo kako strahu u cijeloj ovoj priči nije bilo mjesta– ugodna atmosfera koja je trajala danima, od operacije pa sve do skidanja kalupa, pomogla je u brzom liječenju, boljem osjećanju i dovođenju do savršenog rezultata velikih profesionalaca. 

Moj prvi izbor uvijek je bio Poliklinika dr. Tončić. I smatram da kada jednom shvatite tko je idealan doktor za vas, pola puta je već obavljeno.

Na samom početku lokalno potencirana anestezija bila je prepreka da tako nešto nisam obavila puno prije.

Sada je jedna od glavnih razloga zašto bi se ponovno odlučila za ovu metodu zatvorenog pristupa i lokalno potencirane anestezije (kada bih morala, ali ne moram jer sada imam SAVRŠEN nos) 

Bezbolno, ugodno, bez ikakvih mučnina. Uzbuđena i ponosna na sebe već par sati od operacije bila sam u privatnom smještaju. Sve ostalo je prošlo brzinom munje i sada kada razmišljam o nekoj malo manje pozitivnoj stvari je to što nije malo duže trajalo.

Tretman i posvećenost osoblja u samoj klinici već danas (par dana nakon skidanja kalupa) mi nedostaje.

Ovu kritiku sada ponajvise posvecujem curama/deckima, zenama/muskaricma koji se vec godinama bore sa nesigurnostima, koji se plaše spontanih fotografija jer neće dobro ispasti zbog kuta slikanja i jedino što će vidjeti na slici je svoj nos.

Cijeli proces traje 7 dana, a  promjena zauvijek. Prva tri dana je nezgodno zbog tampona, nešto slično prehladi. Ostala 4 dana uživate u toplini svog doma i kreveta, s knjigama i filmovima koje niste imali prilike pogledati/pročitati dosada.

Gledajte to s pozitivne strane, jer negativne NEMA. I još nečeg nema - BOLI. A pretpostavljam da je to jedan od većih razloga straha. 

 

Dr. Rajko, dr. Dinko Toncic i njihov tima bili su savršen odabir. Neizmjerno zahvalna na savjetima velikih stručnjaka, lijepim riječima i prekrasnim osmijesima njihovih desnih ruku - sestara.

 

Poliklinika dr. Tončić mi je promijenila život. Sada ne skrivam vise nos od fotoaparata, a i moj osmijeh na slikama je puno ljepši nego sto je bio prije.

Razumijete?

Nije to samo nos, to je promjena kako izvana tako i iznutra.

 

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Estetska korekcija nosa - Sara