Lifting čela

Lifting čela je kirurški zahvat kojim zatežemo kožu čela i podižemo spuštene obrve. Rezultat ove operacije je uklanjanje bora s čela te podizanje obrva, što pacijentima daje  mlađi i svježiji izgled. Pogled se otvara, a prirodna ljepota očiju dolazi do izražaja.

Pacijent se u dogovoru s estetskim kirurgom odlučuje za ovaj zahvat ukoliko ima spuštene obrve ili naborano čelo.  

Lifting čela prije i poslije zahvata

USAVRŠENA TEHNIKA MINIMALNIH OŽILJAKA  - SAKRIVENI TRAGOVI OPERACIJE 

Zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu, u našoj poliklinici ovom zahvatu pristupamo iznimno poštedno, koristeći tehnike za brz i uspješan oporavak.

Kirurški rez izvodi se najčešće u kosi, tako da ostaje nevidljiv nakon zahvata. U slučajevima kada pacijent ima visoko čelo, izvodi se kirurški rez koji se poklapa s rubom vlasišta.

Lifting čela se izvodi kao samostalni operativni zahvat ili kao dodatna operacija uz kompletni face lifting. Hoće li se poduzeti operacija liftinga čela kao samostalni zahvat ili u kombinaciji s kompletnim liftingom lica ovisi prvenstveno o činjenici jesu li tragovi starenja prisutni na cijelom licu ili su uočljivi samo na čelu.

 

MALI KIRURŠKI ZAHVAT ZA BRZI OPORAVAK

Lifting čela spada u kirurške zahvate manjeg opsega, koje izvodimo u lokalno potenciranoj anesteziji. Ovakvim pristupom postižemo maksimalni estetski efekt uz minimalnu kiruršku traumu, što značajno smanjuje rizik od mogućih komplikacija te znatno ubrzava oporavak naših pacijenata.

 

KOJI ZAHVATI UPOTPUNJUJU UČINAK POMLAĐIVANJA NAKON LIFTINGA LICA?

Kao i uz kompletni lifting lica, uz lifting čela mogu se također kombinirati različiti estetski zahvati, kao što su: korekcija donjih očnih kapaka, dermoabrazija gornje i donje usne, mini lifting, kompletni lifting lica i vrata te drugi zahvati.

 

JESTE LI DOBAR KANDIDAT ZA LIFTING ČELA?

Kako biste saznali što se može učiniti u Vašem individualnom slučaju, slobodno nam se obratite i pošaljite fotografije lica, ili dođite na pregled u našu polikliniku. Tijekom preoperativnog pregleda i konzultacija ćemo pažljivo saslušati Vaše želje i temeljem stručne procjene objasniti što se u Vašem slučaju može postići odabirom najpogodnije kirurške metode.

 

Korisni savjeti za naše pacijente

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Lifting čela