Estetski zahvati na grudima

ESTETSKA KOREKCIJA ŽENSKIH I MUŠKIH GRUDI 

Lijepe i skladne ženske grudi oduvijek su bile jedan od najprominentnijih simbol ženstvenosti i ljepote. S druge strane, nedovoljno razvijene i male grudi, prevelike grudi, asimetrija grudi ili pak obješene i viseće grudi (česte nakon dojenja ili gubitka tjelesne težine) ne samo da mogu značajno narušiti samopouzdanje i negativno utjecati na self-image, već mogu uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme. Stoga neki od ovih zahvata nisu samo u domeni estetske medicine, već imaju i svoju funkcionalnu stranu.

Sličan problem mogu imati i muškarci kod kojih pretjerano izražene grudi, bilo radi viška masnog ili pak žljezdanog tkiva, mogu dovesti do neželjenog estetskog izgleda bradavica, odnosno cijelih prsa.

U sklopu Poliklinike dr. Tončić izvode se zahvati estetske kirurgije na grudima kojima se rješavaju sve navedene indikacije, kako na ženskim, tako i na muškim osobama. Ovisno o indikaciji, izvode se sljedeći estetski zahvati: povećanje grudi, smanjenje grudi, podizanje grudi, kombinacija navedenih zahvata ili korekcija ginekomastije, odnosno estetska korekcija povećanih muških prsa.

Najbolji kirurg za operaciju grudi će Vam nakon pregleda savjetovati koji od zahvata bi u Vašem slučaju polučio najbolji estetski rezultat i željeni ishod.

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Estetski zahvati na grudima