Za Valentinovo zajedno u operacijsku salu!

U posljednjih nekoliko godina trend zajedničkog odlaska pod nož postao je iznimno popularan među svim dobnim skupinama. Nekoć su se na zajedničke zahvate uglavnom odlučivali zreliji parovi, a najtraženiji su bili zahvati pomlađivanja lica poput facelifta.

Današnjica pak donosi nešto drugačiju statistiku! Zbog gotovo konstantne izloženosti pritisku da izgledamo dobro i što dulje zadržimo svoj mladolik izgled, mnogi se parovi na svoje prve zajedničke zahvata odlučuju već u ranim 20-ima.

Donosimo najpopularniji zahvate s obzirom na godine parova:

20-e!

Iako su najpopularniji zahvati među dvadesetogodišnjacima zahvati poput korekcije nos i povećanja grudi, mladi će se parovi uglavnom odlučiti na zajedničke nekirurške tretmane filerima i botoksom; punije usne za nju i korekcija čeonih bora za njega!

30-e!

Tridesete godine nose i prve vidljivije znakove starenja i promijena na tijelu. Tridesete su uglavnom rezervirane za zahvate na tijelu te poneki mommy i daddy makeover. Za nju će to biti podizanje grudi i abdominoplastika, a za njega ginekomastija i liposukcija.

40-e i 50-e!

Zrele četrdesete donose obostranu želju za svježijim izgledom pa se parovi u 40-ima i 50-ima uglavnom odlučuju na zahvate kirurškog pomlađivanja lica poput: zatezanje lica i vrata, mini lifting, blefaroplastika (operacija gornjih i/ili donjih kapaka),  uz pokoji tretman nekirurškog pomlađivanja.

 

Stoga, ako ne znate što biste svojim partnerima poklonili za ovo Valentinovo, možda vas ovaj članak inspirira na originalan poklon koji će se dugo pamtiti!  

 

AUTOR TEKSTA:

Mr. sc. dr. Rajko Tončić

Više o doktoru › 

Nakon studija na Medicinskom fakutetu u Zagrebu, dr. Rajko Tončić završava specijalizaciju iz područja otorinolaringologije i pripadajućeg dijela estetske kirurgije te područja opće kirugije na Sveučilišnoj klinici u Kölnu, gdje nastavlja svoj rad kao kirurg glave i vrata. 1987. godine otvara privatnu ordinaciju za estetsku kirurgiju u Zagrebu, a time se svrstava u pionire estetske kirurgije na ovim prostorima. U svojoj praksi od preko 35 godina obavio je više od 10 000 operacija te je među istaknutijim stručnjacima za korekcije i rekonstrukcije nosa u regiji.

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Za Valentino zajedno u operacijsku salu