KAKO SE PRIPREMITI ZA KONZULTACIJE S PLASTIČNIM KIRURGOM

Iznimno važan dio preoprativnog procesa i pripreme za estetski zahvat svakako su prve konzultacije s kirurgom. Prvi posjet odabranoj klinici savršena je prilika da se uvjerite u to da ste odabrali pravu kliniku i, još bitnije, pravog kirurga.

Kako bismo vam pomogli da što bolje iskoristili svoje konzultacije, od njih maksimalno profitirate i što se bolje informirate, u nastavku možete pronaći nekoliko korisnih savjeta.

1. Iako bi vas svaki kirurg trebao detaljno upoznati sa zahvatom kojem se planirate podvrgnuti, svakako je uputno da se prije prvih kunzultacija i sami informirate kako biste stekli što realniju sliku o zahvatu, znali koja pitanja postaviti i što otprilike možete očekivati.

2. S obzirom na to da je svaki odlazak doktoru više ili manje stresan, savjetujemo vam da se prije dolaska u odabranu kliniku zapišete sva pitanja koja želite postaviti, kako ne biste na što zaboravili.

3. Zdravlje i dobrobit pacijenta uvijek je na prvome mjestu! Upravo zato je veoma bitno da svog kirurga detaljno informirate o svojoj osobnoj i obiteljskoj anamnezi kako bi se izbjegle sve potencijalne komplikacije.

4. Određeni lijekovi mogu predstavljati potencijalan rizik tijekom zahvata i oporavka! Zato je izuzetno važno da svog kirurga obavijestite o svim lijekovima koje uzimate!

5. I za kraj – jedan praktičan savjet: odjenite se udobno i praktično, pogotovo ako dolazite na pregled za zahvate na tijelu.

 

 

 

AUTOR TEKSTA:

Mr. sc. dr. Rajko Tončić

Više o doktoru › 

Nakon studija na Medicinskom fakutetu u Zagrebu, dr. Rajko Tončić završava specijalizaciju iz područja otorinolaringologije i pripadajućeg dijela estetske kirurgije te područja opće kirugije na Sveučilišnoj klinici u Kölnu, gdje nastavlja svoj rad kao kirurg glave i vrata. 1987. godine otvara privatnu ordinaciju za estetsku kirurgiju u Zagrebu, a time se svrstava u pionire estetske kirurgije na ovim prostorima. U svojoj praksi od preko 35 godina obavio je više od 10 000 operacija te je među istaknutijim stručnjacima za korekcije i rekonstrukcije nosa u regiji.

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.
Konzultacije s estetskim kirurgom